FOMO i Djurgården

Pepins Djurgården

FOMO – Fear Of Missing Out – ”drabbades vi av när vi såg att Djurgården Hockey fick 1000 nya aktieägare på tre timmar (och 1600 ägare när detta inlägg skrivs på fredagskvällen två dagar senare). Vi har ju tidigare bloggat att vi skulle avstå detta case, men va sjutton, det fick bli en ”standardpost” ändå. Planen är att sälja hälften om ett år, oavsett hur det går för kursen, och behålla andra halvan om kursen tickar uppåt (annars sälja den med).

1600 snabba delägare innebär att det är många som köper för relativt små belopp – jag gissar på att den vanligaste investeringen är 1500 kr för då får man en ”tjusig” aktieägarhalsduk och medlemskap i Dif Hockey supporterklubb under 2018. Det har extravärde för många, men inget som intresserar oss (kan ett AB över huvud taget vara medlem förresten?). Anyway, som sagt lastar vi av investeringen när det går med förhoppningen att vi hittar en bunt Djurgårdare som missar att köpa in sig detta varv.

Halsduken tänker vi sälja på Tradera
YOLO