Samarbeten

Är du intresserad av ett samarbete och representerar ett företag inom casinobranchen, så kan du sluta läsa nu. Representerar du något annat företag så läs nedan.

Reklam

Det finns reklam på bloggen, i form av affiliatelänkar och bannerreklam. Det får ni leva med, ibland tröttnar jag själv på reklamen och stänger av den.

Länkbyte

Ja, jag kan vara intresserad av att köra ett länkbyte med dig, maila mig och fråga. Dock så är jag bara intresserad om jag (uppfattar) att jag får mer ut av utbytet än jag ger. Ge förslaget i ditt första mail, så spar vi tid.

Prova produkter

Generellt sett är jag totalt ointresserad av att prova din produkt och skriva om den. Skriver jag om en produkt så är det för att jag själv använder den och tycker den är bra, något som jag då gör gratis (exempelvis öl). Vill du verkligen att jag ska titta på just din fantastiska produkt så kommer detta komma med en prislapp och med en tydlig angivelse att detta är reklam. Meddela i ditt första mail vad du är villig att betala (det är ingen förhandlingsfråga, endera tar jag eller så förkastar jag ditt bud).

Sponsrade inlägg

Om du vill att jag ska ta in ditt färdigskrivna reklaminlägg så kommer det kosta rejält, och tydligt märkas upp att vi pratar om sponsrat reklaminlägg. Om jag däremot får fria händer att skriva ett inlägg som är av intresse både för mig och bloggens läsare, så är jag mycket mer villig att göra detta för en billigare peng. Meddela i ditt första mail vad du är villig att betala (det är ingen förhandlingsfråga, endera tar jag eller så förkastar jag ditt bud).

 

 

RSS
Facebook
Google+
https://fondanalys.se/samarbeten">