Djurgården-Skellefteå 4-2 (Ishockey)

Pepins Djurgården

Någon gång ska bli den första. Jag har tidigare sett en del landskamper i ishockey i Globen, men aldrig en SHL-match på Hovet. Men eftersom Pepins snart (den 12te oktober) släpper aktierna i crowdfundingrundan för Djurgården Hockey så masade jag mig och frugan till arenan.

Snabba tankar kring ishockey matchen:

 • Publiksnitt 6957 – väldigt nära de nivåer där ”publikbonusen” börjar ticka till:
  2 % utdelning: Publiksnitt på Hovet grundserien 7 000 – 7 499
  3 % utdelning: Publiksnitt på Hovet grundserien 7 500 – 7 699
  4 % utdelning: Publiksnitt på Hovet grundserien 7 700 – 8 094
 • Skellefteå var det bättre laget imho, men Djurgården gjorde fler mål, och det är det som räknas. Framför allt så brast DIF i powerplay
 • Det var väldigt många barn på läktarna, och DIF hade en del barnjippon med en uppvisningsmatch mellan några 9-åringar i första periodpaus. Oj vad killarna måste känt sig stolta. Att se sådant gör mig glad.
 • Bra publiktryck både från hemmafans och bortafans. Men hemmafansen borde ”Älska DIF” lite mer och ”Hata AIK” lite mindre, dvs skippa de negativa ramsorna – för barnens skull om inte annat.
 • Väldigt trevlig stämning, och en upplevelse.
 • Varför sponsrar ATG/V75 Svenska Hockeyligan?

Pepins Djurgården Ishockey

Jag kommer väl köpa en minimipost på 500 kr (privat) för att få en stilig halsduk, få bolaget på någon sorts intern bevakningslista, och för att tacka för biljetterna jag fick av Pepins, men för övrigt kvarstår min analys av Djurgården ishockey och jag avstår att köpa via vårt aktiebolag.

Edit: Tyvärr lydde vi inte våra egna råd, utan köpte en standardpost via bolaget. Vi får skylla oss själva…