Visste du att färgen på vedsäckarna gör skillnad?

Säck med ved från Bluepack

För att kunna nå kunder på rätt sätt vid försäljning av ved, fungerar det bättre om vedsäckar är beige än knallgul färg. Den knallgula färgen ger en skarp kontrast emot det vackra träet som veden har och därför avskräcks kunder ifrån att köpa dem. För att få kundernas intresse behöver produkter framställas på ett behagligt sätt som lockar dem och därför hjälper det om produkten är i en attraktiv förpackning. På marknaden finns vedsäckar i alla olika färger, men välj istället den mildaste färgen för att exponera träet på bästa sätt. 

Hitta rätt vedsäck hos oss

På Bluepack kan du hitta ett brett sortiment av vedsäckar i olika storlekar och former. Vi anpassar vedsäckarna efter just ditt behov. Alla vedsäckar är UV-skyddade och försluts på ett enkelt sätt med hjälp av ett knytsnöre. Säckarna är hållbara och utformade efter säkerhetsfaktor 6:1 och materialet är i Lenokvalitét. Bland de olika storlekarna kan du välja mellan ventilerade storsäckar med stängd eller öppningsbar botten, eller också nätsäckar i flera storlekar. Vi har alltid något som passat ditt behov. 

Nätsäckar

De nätsäckar vi har i sortimentet är i beige färg för att framhäva era vedträd på bästa sätt. Säckarna finns i flera storlekar och former och försluts med knytsnöre. Säckarna har ett UV-skydd för att klara av månader i vår- och sommarsolen, men vi rekommenderar alltid att ställa säckarna i en skuggig miljö för bästa, längsta hållbarhet. 

Säck med ved från Bluepack
Nätsäck med ved från Bluepack

Nätstorsäck med mått för Europa-pall

Storsäckar i nät rymmer 1 kubikmeter ved och storleken är anpassad efter europapallar för att underlätta i transport och i lagring. Även nätstorsäckarna har en beige färg för att framhäva veden på bästa sätt emot kunder. Vedsäckarna har ett knytsnöre i toppen för att förslutas på ett snabbt och enkelt sätt, och kan med hjälp av detta hålla veden på plats under en längre period. Likt de andra nätsäckarna har även dessa UV-skydd för att klara exponering av solen, men vi rekommenderar alltid att hålla säckarna förvarade i ett skuggigt område för att öka livslängden. 

Ventilerande storsäck

Storsäckarna till ved har fyra lyftöglor i toppen för att underlätta transportering och användning. Säckarna är gjorda av ventilerad väv för att få en bra torkningsförmåga. Du kan välja mellan flera olika storlekar och former på säckarna utefter vad du önskar efter ditt behov – öppningsbar botten, stängd botten eller botten med lyftöglor. 

Beställ dina vedsäckar hos Bluepack AB

Vi har en snabb behandlingstid och erbjuder leverans i hela Sverige. Fraktpriset blir alltid unikt efter vad du beställer – beroende på vikt, volym och storlek. Det blir personligt då vi anser att det blir orättvist att ge alla samma fraktpris eftersom beställningarna alltid varierar mycket i höjd, bredd och vikt. 

Du kan alltid lugnt och tryggt beställa hos oss på Bluepack AB – då vi är ledande inom förpackningslösningar och arbetar ständigt för att utveckla sortiment och utbud utifrån efterfrågan. Vi har över 60 års erfarenhet när det gäller högkvalitativa förpackningsemballage och du garanteras alltid den bästa kvaliteten när du beställer från oss.