Ska vi gissa Pepins augustihandel?

Hur kan du bli din egen fondförvaltare? Investera i fonder eller aktier

Pepins nästa handelsperiod är 15-20 augusti. I vanlig ordning har man inte hört något kring detta från Pepins. Undrar hur de tänker att handeln ska gå till när det bara finns säljare och inte köpare?

Men det kan ju vara kul att spekulera, så låt oss göra det!

Åt vilket håll går Pepins bolags aktiekurser denna gång?
Åt vilket håll går Pepins bolags aktiekurser denna gång?

Alvestaglass

Tokvarm sommar kan ju inte påverkat Alvestaglass i annat än positiv utveckling. Jag vet ju hur exempelvis öl- och läsktillverkare har sålt i värmen, borde vara samma sak här. Jag spår att Alvestaglass kommer komma med kanonsiffror inför handeln. Aktien bör därmed gå upp. Rejält tror jag… En femkrona till 150 innebär en 200-procentig ökning sedan emissionskurs, men jag tror inte det stannar där. 165-170 kr är mitt tips.

Kronfönster

Är det någon som kunnat snickra i sommarvärmen? Tror inte det, och bostadsmarknaden går överlag dåligt, vilket borde korrelera med intresset av nya fönster. Jag killgissar på vikande omsättning, men har egentligen ingen aning.

Escapat

De franska vinskördarna ser ut att bli större än genomsnittet. Äntligen några bönder som gynnats av vädret! Aktien Escapat tuggar ju långsamt på uppåt i handeln, jag tror och hoppas på en ökning igen.

Barista

Konkursboet Barista lär handlas kring 2 öre/aktie igen, för de som har lust att göra ett förlustavdrag i år.

Superfruit

Superfruit har varit stabiliteten själv, har handlats till 23 kronor/aktie sedan emissionen. Ska jag gissa så gissar jag på samma sak igen.

Pepins

Pepins själva då?  Well, dålig handel förra gången, tråkiga och få bolag som söker finansiering, totalt havererad komminikation vad gäller Barista. Skulle förvåna mig storligen om Pepins visar glada siffror, och aktien bör gå söderut.

Djurgården

Tydligen var alla Djurgårdare bara aktieägare för att få en halsduk, för det var ju några som var villiga att släppa aktien till reapris förra gången i jakt på lite pengar till fulöl och cigaretter? Well, svaret är ju att det helt enklet inte fanns några köpare, usel reklam från både Djurgården och Pepins.

XTC

Inte insatt, har ingen åsikt.

Övriga

Borde det inte bli dags för handel i Naava, Pensionio eller Urban Green snart? Alla är ju över ett år sedan de hade sin emission.

Edit: Så här blev resultaten från förhandeln.