Pepins förhandel augusti

Pepins Markets

I går skrev jag ner mina gissningar inför Pepins Markets handelsrunda i augusti. Innan jag går vidare vill jag ”erkänna” att Pepins trollade upp mig på läktaren ur ett kommunikationsperspektiv, se denna bild:

Pepins Market
Pepins Markets

Givetvis tolkade jag att samtliga bolag enligt ovan skulle ha en handelsrunda 15-20 augusti, men tji fick jag: Av ovanstående är det bara Alvestaglass som handlas denna gång.

Alvestaglass

Jag tippade på en uppgång, hoppades på 165 kr eller mer, men fick väl halvrätt då den gick upp en tiokrona till 155 kr. Tidiga indikationer är att det är stor handelsvolym på denna nivå, intressant. Upp över 200% sedan emissionen är fina fisken. Vidare kommer Alvestaglass att handlas månadsvis framöver. Det lär knappast skada!

Pepins

Jag tippade att Pepins skulle gå söderut. Jag hade rätt, från 15 kr till 14 kr.

Train Alliance

Av intresse kanske även Train Alliance är också? De hade ju en nyemission via Pepins… Tåget står still på 15 kronor.

2 kommentarer

  1. Per Penning

    Av dessa tre äger jag enbart Alvestaglass och kommer inte att sälja dessa. På sikt kanske bolaget sväljs av en större aktör? Vem vet, men Hartvig & Co navigerar skutan med förtroende!

    • Fondanalys Inläggsförfattare

      Ja, man är mer intresserad av att köpa fler aktier. Det ryktas dessutom om en börsintroduktion senare. Med den här tillväxttakten går man snart förbi Sia-glass också.

Kommentarer är stängda.