Stora inspirationsdagen motiverar företag

Stora inspirationsdagen

Om du driver ett företag eller jobbar på en arbetsplats som behöver lite extra motivation är det här eventet ett måste att planera in. Stora inspirationsdagen kombinerar underhållning med utbildning och levereras av Sveriges hetaste föreläsare. Här sprids idéer som de anställda kan ta med sig till arbetsplatsen och låta gro till något stort.

Att motivera, knyta samman och inspirera sina anställda är viktigt när man är ledare. Men det kan vara ett svårt arbete som kräver mycket planering och tid som man inte alltid har. Inspirationsdagar är en perfekt lösning som bidrar till ökad sammanhållning mellan arbetskamraterna, en inspirerande miljö och spännande idéer som kan förbättra för hela företaget.

Stora inspirationsdagen

Stora inspirationsdagen är ett event som hålls på flera olika platser under året. 2020 blev det tyvärr inställt då vi inte ska resa så mycket pga Coronaviruset, men i maj 2021 kommer det tillbaka med full fart. Städerna som är värdar för inspirationsdagar är Stockholm, Visby, Örebro, Malmö, Göteborg, Linköping, Luleå, Umeå och Västerås.

Stora inspirationsdagarna i Stockholm är preliminärbokat till den 28 maj och hålls då på Oscarsteatern. Föreläsare inkluderar Kristian Luuk, Annie Seel och Jan Bylund. Utöver föreläsningar kommer det bjudas på underhållning i form av DJ:s och live-band. Fika, lunch och after work med mingel ingår.

Ämnen som behandlas inkluderar:

  • Personligt ledarskap
  • Framgångsfaktorer
  • Ha kul på jobbet
  • Mental träning
  • Hur motion stärker hjärnan

Stora inspirationsdagen

Stora inspirationsdagen är ett mycket populärt event och 2019 så blev det slutsålt till sista stol i alla städer. Konserthuset i Stockholm hade 1700 deltagare totalt. 2021 kommer företagen som hade biljetter för 2020 ha förtur i bokningen, men det kan finnas biljetter kvar. Att hitta motivationen och glädjen i företaget är nu viktigare än någonsin förr, så stämningen förväntas vara på topp inför vårens evenemang.

Helanpassade dagar för ditt bolag

Stora inspirationsdagen arrangeras av Ekvilibrium Talarförmedling och eftersom de startade redan 1979 är de Sveriges äldsta arrangör av inspirationsdagar. I deras nätverk har de tusentals olika föreläsare som inluderar stora namn som Jonas Gardell, Petra Mede, Babben Larsson, Anders Borg och många fler. Företag som inte kan gå på inspirationsdagen kan arrangera egna event tillsammans med Ekvilibrium Talarförmedling. Då går det att boka en enstaka eller flera föreläsare och flera olika kringarrangemang.

Ekvilibrium Talarförmedling arrangerar även digitala föreläsningar som gör att ditt företag kan ta del av inspiration och utbildning i era egna lokaler. Har inte företaget en egen studio så kan det skräddarsys en lösning. Talaren som bokas föreläser då i en professionell studio framför en greenscreen, där de spelas in med högkvalitativ ljudupptagningsutrustning och kameror. Det går även att inkludera chattar, separata rum för korta diskussioner och andra tekniska lösningar som gör att den interaktiva upplevelsen är fullkomlig.