Pepins marshandelsrunda

Dags för en ny handelsrunda på Pepins och Alternativa. Det är ju en hel del bolag som handlas nu, så vi bryr oss enbart om de vi har intresse i:

Superfruit: Köpare och säljare har mötts på 23 kronor, vilket också var noteringskursen för ett år sedan. Vi är inte tokinsatta, men det känns som att bolaget levererat det som beskrevs i prospektet, varken mer eller mindre. Vi försöker sälja av delar av innehavet.

Alvestaglass lägger på 15 kronor till föregående nivå och handlas nu till 135 kr. Det motsvarar ett PE-tal på mycket höga 63, men bolaget levererar med nya samarbeten, nya marknader och nya produkter hela tiden. Vi behåller våra aktier, en vinnare ska behållas, speciellt när den stiger vid (nästan) varje handelstillfälle.

Barista är handelsstoppad pga rekonstruktionen.

Djurgårdens Hockey: Köpare och säljare har kommit överens om att 50 kronor är en lämplig nivå att handla på. Vi tycker att det borde varit mer, nu när vi vet om att Djurgården kommer till slutspel. Köpsidan är också mycket mindre än säljsidan. Vi borde försöka sälja av en del av innehavet, men behåller det mesta för att se hur slutspelet slutar.

Domaine d’Escapat handlas oförändrat på 70 kr. Vi sitter still i båten med vårt innehav, här ska inte säljas.

Pepins handlas på Alternativa för 17 kr, en nedgång med en krona från introduktionskursen i nyemissionen, och ned med två kronor sedan förra handelstillfället. Ni som läst bloggen tidigare vet ju vad vi tycker om detta och vår plan, men annars kan ni klicka här. Vi försöker kliva av (delar av) vårt inenhav även denna handelsomgång.

Kronfönster behöver göra nyemission  och XTZ rasar rejält, är inte insatta i dessa bolag så avstår från att kommentera vidare än så.
Slutligen, är det någon som vet hur mycket Buyersclub drog in i sin runda, skulle behöva den siffran för statistikens skull.