Köpt Pepins och Hatt & Söner

Som vi skrev i ett tidigare blogginlägg så skulle vi avstå från Pepins egen nyemission via Pepinsplattformen, och försöka komma över lite aktier via handeln på Alternativa i stället.  Sagt och gjort, anmälde intresse för 15 aktier som vi sedermera fick till kursen 1720 kr (plus courtage, så 1737 kr efter courtage). Nu ska ju aktien splittas 100:1 inför Pepinsreleasen, så vårt GAV efter splitt blir 17:37 jämfört med nyemissionskursen på 18 kr. Good times!

Har också anmält intresse för en minimipost i champagnehuset Hatt & Söner via en placering via gänget bakom Fundedbyme.  Minsta investering är 8 aktier á €590, så det är ungefär en dubbel standardpost för den här bloggen. Om du vill ha prospektet så maila david@fundedbyme.com och hänvisa till den här bloggen, så får du prospektet per mail.

På fredag morgon är det investerarfrukost med Pepins för GolfStar, ska bli intressant att se om de kan förmå oss att köpa en standardpost där, eller om vi ska gå ner i risknivå till en 10.000-kronorsinvestering? Att vi ska köpa är klart, men hur mycket? Det som oroar oss i prospektet är hur tungt de ligger i bostadsutvecklingen, och hur de ser på en nedgång i bostadsmarknaden som verkar ligga runt hörnet.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *